Поне двама нови в Черноморец в контролата със Созопол в сряда

Спорт

21-01-2013, 13:27

Снимка:

Пресслужба Черноморец-Бургас

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Яник Юсеф и Карим Ел Ани са двамата одобрени от треньора на този етап, но не се знае дали ще им бъдат предложени договори

Повечето от футболистите, дошли на проби бяха отпратени от Димитър Димитров, след първите две контроли на отбора срещу Тунджа и Светкавица. Новите играчи на проби отново са чужденци и играят на офанзивни позиции, като имената им до момента не се съобщават. Знае се че идват от ниските дивизии на Франция и са гледани от скаути на Черноморец.  

Яник Юсеф и Карим Ел Ани са двамата одобрени от треньора на този етап, но не се знае дали ще им бъдат предложени договори. Все пак подготовката е още в началото, а от години се знае, че в зимния трансферен прозорец, играчите които минават пробен период при акулите са доста. Затова и спортно-техническия щаб на Черноморец не бърза с решенията си за новите в отбора.

Засега няма движение по отношение на трансферите на футболисти на акулите към други тимове. Единственият засега играч, сменил клубната си принадлежност след трансфер е защитникът Пламен Димов, който премина в Левски. Интерес има към Джереми Фо Поре и Яник Боли и Георги Терзиев,  но конкретно предложени, което да удовлетворява финансово изискванията на клуба, все още няма.