Касапница! Откриха избито цяло семейство в Пловдив (+) (СНИМКИ)

Крими

21-01-2013, 14:13

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Калина Илиева, Десислава Стаменова

Всичко от Автора

Жертвите са 32-годишен военен, 28-годишната му съпруга и двете им момченца - на 8 и 4 години

Зловеща семейна история шокира Пловдив тази сутринт. Четири трупа на младо семейство откриха полицаи на бул. "Македония" № 29. Жертвите са 32-годишен военен, 28-годишната му съпруга и двете им деца - момченца на 8 и на 4 години. Според източници на Plovdiutre.bg бащата е разстрелял семейството си и след това се е самоубил.

Това е и основната версия на разследващите.

Тялото на жената е открито в една от стаите, а мъжът и двете деца са били в друга стая.

Семейството беше кротко, мирно и тихо, разказа пред наш репортер потресен съсед.

Мъжът, Георги Тепавичаров, е служил в авиобазата в Граф Игнатиево. Длъжността му е била специалист по комуникационни системи. Имал е висше образоване. От пресцентъра на министерство на отбраната заявиха, че е имал много висока атестация и не е имал проблеми с колегите си, както и не е споделял за такива в семейството му. Тепавичаров е бил в домашен отпуск от 8 януари до 4 февруари. Пистолетът, с който е извършено четворното убийство, не е бил служебен, обясниха от МО. От 2001 година Тепавичаров работи в системата на Българската армия.

Съпругата му, Николина, била продавачка. Работела в магазин за мебелен обков, който е залепен точно до блока им, изненадващо обаче напуснала работа миналия август.

Шокирани сме. Бяха едно нормално семейство, не знаем да са имали финансови проблеми, споделят през сълзи бившите колежки на младата жена. Николина не е споделя да има лични несгоди.

Живеели са във ведомствено жилище от министерство на отбраната. Пред блока бе паркиран семейният им автомобил Дачия Логан.

От събота родителите и на Николина, които са от Чепеларе, и на Георги – от Нареченски бани, не са имали връзка с тях. Най-вероятно кървавият инцидент е станал в петък срещу събота.

Сигналът за случилото се днес е подаден от брата на Георги. Той бил и човекът, който отключил вратата на апартамента, тъй като от няколко дни не можел да се свърже със семейството. Той първо видял в спалнята трупа на Николина. В друга стая били момченцата - Ангел и Илия.

Малкият Ангел е навършил 4 години на 10 януари, по-голямото момченце е второкласник в СОУ "Братя Миладинови".

Полицейските екипи пристигнали незабавно на мястото. До трупа на мъжа те открили законно притежаван от него пистолет. Всички жертви са с огнестрелни рани от това оръжие.

Тройно убийство с последвало самоубийство е най-вероятната версия за кървавия инцидент. Всички са убити много чисто - с един куршум в главата. Към момента няма данни външен човек да има отношение към престъплението, съобщиха от полицията.

По случая е образувано досъдебно производство под наблюдението на Окръжна прокуратура-Пловдив.

ВИДЕО от мястото на трагедията може да видите ТУК.