Няма шега, Пол Гилбърт идва на 1 април

София Лайф

22-01-2013, 14:31

Снимка:

Sofia Live Club

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Концертът му ще бъде в Sofia Live Club

Не, не е първоаприлска шега, Пол Гилбърт пристига отново в България, като ще изнесе концерт в Sofia Live Club.

Платинени албуми, удивителна техника с китара в ръка, разпродадени концерти в цял свят, един от основателите на MR. BIG. Това е само малка част от визитката на Гилбърт, който ще се срещне с българските си фенове на 1 април.

Също така е участник в създаването на китарите Ibanez PGM и Fireman.

Още на 18, Пол става най-младият преподавател в Hollywood's Guitar Institute of Technology, и въпреки заетостта си все още намира време да преподава там, както и в онлайн училището Rock Guitar School for Artist works.

За турнето през 2013 година Пол Гилбърт води със себе си басиста Kelly LeMieux и кибордиста Еми Гилбърт.

"Това е същата банда, с която записахме студийните тракове за най-новия ми албум. Получи се страхотна химия между нас в студиото, но още по-вълнуващо ще е да ни чуете на живо. Всички музиканти от бандата са на световно ниво, а и вокалните хармонии звучат прекрасно. Разбира се, ще свирим много песни от новия албум, но също ще прибавим и някои от по-старите ни хитове", казва Гилбърт.

Пол вече има зад гърба си три големи европейски солови турнета, а към тях прибавяме и скорошното турне на MR.BIG през 2011.

Билетите за първоаприлското шоу вече са в продажба в мрежата на eventim.bg на цена 20 лева, а в деня на концерта ще се влиза срещу 30.