Созопол стяга селекция за атака на Б група

Спорт

22-01-2013, 18:12

Снимка:

Марин Боянов

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

През есенния полусезон отборът завърши в златната среда на първенството на югоизточната В футболна група

В Созопол върви трескав ремонт и обновяване на градския стадион, където през 2015 година ще се играят мачове от европейсото първенство за юноши. След завършването на ремонта през тази година, стадионът в Созопол ще бъде не само най-новият, но и един от най-кокетните и съвременни спортни съоръжения в страната.

През есенния полусезон отборът завърши в златната среда на първенството на югоизточната В футболна група. Явно това класиране обаче не удовлетворява ръководството, което предприема мерки за подсилване на отбора. За това говори и факта, че първи съперници в контролите на Созопол ще бъдат професионалните тимове на Черноморец и Нефтохимик.

Созопол вече успя да привлече няколко нови футболисти на ключови постове.Това са  вратарят Даниел Желев от Видима-Раковски и защитниците Тодор Стоев, Калоян Илиев от Янтра (Габрово) и Никола Янков от Тунджа Ямбол. Юношата на Ботев (Пловдив) и доскорошен играч на Раковски Тодор Николов. Другите нови играчи са Станимир Димитров, също от Ямбол, както и юношата на Локомотив (Пловдив) Любомир Цеков, играл за Свиленград.

След контролите в сряда и неделя, може да има още освободени и съответно новопривлечени състезатели.