С шест незабравими рап балади Гошо от Почивка каза "Адио!"

Бургас Лайф

23-01-2013, 08:51

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Култовият Гошо от Почивка възпя Бойко

Гошо се оттегля от стила, но всъщност остава верен на почитателите си в социалната мрежа

Феновете  на музикалния феномен Гошо от Почивка могат да чуят финалните му шест рап парчета на стената му в социалната мрежа. Също там момчето от Малага е отправило и своето посление към верните почитатели. 

В него той ги уведомява, че слага край на краиерата си като рап изпълнител и за достоен финал предлага на своите интернет приятели да изтеглят неговият "Златен албум" авторска музика.

"ИСТЕГЛЕТЕ СИ НАИ НОВИЯТ МИ АЛБУМ КОИТО СЪДЪРЖА 52 ПЕСНИ , ТОИ НОСИ ИМЕТО GREATEST HITS THE LAST ALBUM !!!!!" , апелира Гошо от своята страница /оригиналният език е запазен - бел. ред/.

След това той подрежда най-новите си хитове, предложени с видео към тях, не домашно. Заглавията към тях са "Gangsta за душата", "Sex, мляко и гюбеци", "Яко гъзария".

Също така, независимо от обявата, че се разделя с рапа, изпълнителят на песента "Бойко Борисов" отправя към посетителите на страницата си, които са над 2500 души, покана да разговарят с него и да му задават въпроси, с условието да не са "некви глупости".

"На стената ми съм постнал 6 песни със които слагам краи на рапа. Благодаря ви!" гласи част от посланието. Гошо обаче не е приключил с певческата си кариера много категорично, предвид че продължава да очаква въпросите и предложенията на тези, които го харесват.

За справка с името "Гошо от Почивка", освен оригинала са се обзавели повече от 10 души в социалната мрежа.