Раздават материали за референдума в Бургас

От местната структура на БСП откриха информационен център за АЕЦ "Белене"

Информационни материали за значението на предстоящия на 27 януари референдум за АЕЦ "Белене" ще започнат да раздават от този четвъртък от представители и симпатизанти на БСП и всички леви партии.

В тях от столетницата ще обясняват защо е важно да се гласува и какви са ползите на гражданите на България от техния положителен вот. Брошурите ще се раздават в централната цаст на Бургас. 

От инициативния комитет за провеждане на национален референдум за развитието на ядрената енергетика в България откриха и Информационен център, в който всеки желаещ гражданин ще може да се запознае подробно с проекта АЕЦ "Белене" и да получи отговори на актуални въпроси.

Седалището му е в централата на БСП – Бургас на улица „Фердинандова” 60, в която от вчера се сибърат лидерите на всички леви партии, подкрепящи референдума.  

Участниците в инициативата се обединяват категорично около необходимостта от гласуване с „ДА“ в изборния ден. Своите аргументи, както и информация относно хода на протичащата кампания, ще бъдат представени три дни преди датата за гласуване.