ЦСКА чака спонсор от Америка

Спорт

23-01-2013, 13:23

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Мощен консорциум зад Океана смята, че "Армията" е най-добрият вход за България

ЦСКА в момента не е в най-цветущото си състояние, но това не пречи “армейците” да продължават да бъдат апетитна хапка. Отлично информиран източник на Sportline.bg разкри, че в дните след Нова година в Борисовата градина са получили предложение да се сдобият с нов спонсор.

"Става въпрос за мощен американски концерн, който има сериозни бизнес интереси у нас. Тази фирма не се интересува от собствеността на клуба, а от огромната реклама и популярност, която може да спечели, ако логото й се появи на фланелките на ЦСКА", разкри пред Sportline.bg източникът ни.

Според него преговорите между представителите на базираният отвъд Океана консорциум и шефовете на "армейците" са все още в начален стадии, а в тях са взели участие и представители на правителството.

"Държавата също е заинтересована тази компания да започне инвестиции у нас и именно това е причината, поради която правителствените мъже се надяват да се стигне до сделка".

На този етап все още конкретни параметри не са обсъждани, но по предварителни разговори това може да се превърне в един от най-изгодните рекламни договори в историята на българския футбол.

От “Армията” обаче са категорични, че дори и да се стигне до подобна сделка, тя ще бъде факт най-рано от лятото.