Марешки: Дълговете на Локо са близо 4 милиона

Спорт

24-01-2013, 09:11

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Коко Динев и близки до него фирми чакат 700 бона от аптекарския бос

Собственикът на Локо (Пд) Веселин Марешки е останал неприятно изненадан след финансовия одит на клуба. Проверката открила дългове от 3,8 млн. лева. Около 700 хил. лева от общия дълг на черно-белите е към Коко Динев или близки до него фирми. Пловдивчани ще трябва да платят и 1,8 млн. лева по две дела за неплатени осигуровки от времето на Галя Топалова.

"Резултатите от одита в клуба наистина са за дългове от порядъка на 3,8-4 млн. лева, предстои анализирането им. Преди да поема издръжката на Локо (Пловдив), ми бе казано, че едва ли не клубът е на плюс, но излезе съвсем друго", заяви Марешки пред "7 дни спорт".

"Има задължения към господин Динев и близки до него фирми, възлизащи на около 700 000 лева. Дълговете на клуба нарастват сериозно заради загубеното дело. Трябва да се срещнем с г-н Динев, за да разговаряме за собствеността на клуба. Надяваме се той да опрости дълговете на Локо към него. Смятам, че след някой друг месец с г-н Динев ще успеем да изясним въпроса за собствеността на клуба. Откакто съм в Локо, осигурявам за всеки отделен месец между 250-400 хил. лева", добави Марешки.