Срам! Спипаха малолетна проститутка в нощен клуб

Крими

24-01-2013, 14:22

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Задържаха петима сводници в бардаци из София

Криминалисти задържаха петчленна група, занимавала се със сводничество в столицата.

При спецакцията униформените проверили два нощни клуба в София и задържали трима мъже и седем жрици, една от които малолетна.

Дамите са регистрирани в полицията за проституция, сочи справка на СДВР.

Сред мъжкото трио бил собственикът на едното от заведенията 34-годишен, криминално проявен, регистриран за сводничество и измами.

По първоначални данни той оглавявал групата, в която сътрудничел 34-годишен мъж - с регистрации за кражби и подправяне на документи. Друг мъж, на 37, криминално проявен за грабежи, обсебване и отвличане, изпълнявал ролята на шофьор.

Малко по-късно на домашния му адрес полицаите задържали 30-годишен охранител в клуба, регистриран за грабежи, изнасилване, притежание и разпространение на наркотици.

В полицейския капан попаднал и 41-годишният криминално проявен и регистриран за изнудване, който също изпълнявал функциите на шофьор в схемата.

След доклад в Специализираната прокуратура на мъжете са повдигнати обвинения и им е наложена мярка за неотклонение "задържане под стража" за 72 часа.

Предстои искане за налагане на постоянна мярка, а работата по документирането на престъпната дейност на групата продължава.