Моника Белучи като Депардийо, бяга от Франция

Натали Портман пък става парижанка

Италианската актриса Моника Белучи и съпругът ѝ - френският актьор Венсан Касел, мислят да напуснат Франция.

По данни на в."Индипендънт" двойката искала да се засели в Рио де Жанейро. Причината може би се крие в предвиденото увеличение на данъка за богатите. Самата Белучи отрича и твърди, че тя трябва да се търси в "поезията на мястото".

"Домът ми се намира до плажа, той е пропит с енергията на морето. Всяко място по света си има своите проблеми, но на мен ми харесва как ти се отнасяш към твоя – с поезия" – коментира Белучи.

И докато красавицата бяга от Париж, друга известна актриса - Натали Портман, обмисля да се премести във Франция със съпруга си.

Причината за преместването на звездната двойка в Париж е свързано с вчерашното избиране на френския балетист и хореограф Бенжамен Милпие, съпруг на актрисата Натали Портман, за директор на балета на Парижката опера. По думите на Милпие, който през последните 20 години е живял в Ню Йорк, сега съпругата му ще може да се съсредоточи върху европейски проекти.

Бенжамен Милпие и Натали Портман се запознават през 2010 г. на снимките на филма "Черният лебед", за участието си в който тя бе отличена с "Оскар". Милпие участваше в заснемането на лентата като хореограф. Двойката има син на годинка и половина.

Докато Портман и Милпие стягат куфарите за Париж,