Привържениците на нафтата написаха писмо до Велиян Парушев

Спорт

25-01-2013, 14:48

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Ние знаем, че тази битка ще е поредната в твоя живот, от която ти ще излезеш като победител - се казва в писмото

В отговор на публикуваната информация за здравословното състояние на капитана на Нефтохимик, феновете на зеления тим написаха писмо, в което изразяват подкрепата си към един от любимците на поколения привърженици на отбора. Ето и целия текст на писмото без редакторска намеса:

 До Велиян Парушев, лидер и капитан на славния отбор на “Нефтохимик”.

 Велияне, всички ние, привържениците на Нефтохимик, сме много тъжни и шокирани от информацията, за твоето тежко и коварно заболяване.

С настоящото писмо искаме да ти вдъхнем надежда да се бориш до край! Така, както го правеше дълги години с екипа на Нефтохимик! Така както до последно носеше капитанската лента на нашите любими “шейхове”! Така както неведнъж си ни вдигал на крака и във възторг от безкомпромисните единоборства и красивите голове, които караха противниците да споменват името Велиян Парушев с респект и уважение!

Ние знаем, че тази битка ще е поредната в твоя живот, от която ти ще излезеш като победител. Силният характер и непримиримият дух, не могат да бъдат сломени от никой и нищо!

Ние вярваме в тебе, в твоята сила и борба с тази коварна болест и сме сигурни, че скоро отново ще те видим в зелен цвят на нашия си стадион “Нефтохимик”! Там където цяло десетилетие, ти стъпваше здраво на зеления терен и показваше на цяла България и Европа, какъв голям човек се крие зад номер 5!

Ние сме с теб! Капитане, ти можеш и трябва отново да победиш!

От името на привържениците на Нефтохимик,

Бургас,25.01.2013г.

СНЦ „Клуб на привържениците на Нефтохимик Бургас“