Димчо Ненов пуска два различни състава срещу Созопол

Спорт

25-01-2013, 16:15

Снимка:

Марин Боянов

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Трима от футболистите на шейховете остават под въпрос за утрешния двубой

Тактическо занимание проведе днес следобед отборът на Нефтохимик. Старши треньорът Димчо Ненов раздели отбора на две групи, които най-вероятно ще бъдат съставите за двете полувремена на мача със Созопол.

Трима от футболистите на шейховете остават под въпрос за утрешния двубой. Това са Емануил Манев, който има болки в стъпалото, Христо Лемперов, който се подготвя на облекчен режим и Юри Иванов, който страда от вирусно заболяване. По повод контролата с отбора на Созопол старши треньорът на Нефтохимик Димчо Ненов сподели, че в никакъв случай няма да рискува здравето на някого от тримата, които имат проблеми. Още повече в този начален етап на подготовката. Наставникът сподели, че познава добре качествата и на тримата играчи, но за него е по-важно да види новите в игрова обстановка.

- Продължаваме традицията да играем предсезонни контроли със Созопол. Отборът на съперниците ни е млад и се стреми да играе все по-добър футбол. Ръководството е много амбициозно също, така че се надявам да се получи полезна проверка – каза Ненов пред репортер на Burgasutre.bg. Ние сме все още в начален етап от подготовката си и затова по-важно ще бъде как ще се представят новите футболисти. Разбира се ще видим и нивото на по-опитните в отбора, от които очаквам добри изяви и в подготовката и през сезона – добави наставникът на бургаския тим.

Двубоят със Созопол е в събота от 13 часа на Кампуса край Сарафово.