Неделната Морска лига прави дарителска акция за Велиян Парушев

Спорт

25-01-2013, 16:38

Снимка:

Марин Боянов

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

В лигата участват 22 отбора, което означава, че само от таксите за участие би трябвало да се събере сумата от 2 200 лева

Собствениците на спортен комплекс Каменица Арена Милен Георгиев и Георги Чиликов, които са и организатори на Неделната Морска Лига обявиха днес, че поредният седми кръг от двубоите в лигата ще бъде посветен на бургаската футболна легенда Велиян Парушев, който страда от коварно заболяване.

Пред Burgasutre Милен Георгиев обяви, че таксите за участващите отбори ще бъдат в размер на 100 лева само за този кръг, а набраните средства, плюс доброволните дарения ще бъдат приведени по сметката за дарения, открита в Инвестбанк в помощ на Велиян Парушев.

В лигата участват 22 отбора, което означава, че само от таксите за участие би трябвало да се събере сумата от 2 200 лева. Освен участниците, много от зрителите, които също са фенове на футбола ще направят индивидуални дарения, от което набраната сума се очаква да набъбне още. След края на поредния кръг в Морската лига, Милен Георгиев ще отчете пред  участниците събраната и преведена сума по дарителската сметка, а всички ще получат документ за дарение.