Сотир Цацаров поиска проверка на мамчето-прокурор

Крими

25-01-2013, 19:15

Снимка:

МВР

Автор:

sofiautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Мама прокурор съветва синче дилър, спецчасти обаче го хванаха

Арестуваният син на прокурорката лежи с инфаркт в "Пирогов"

Главният прокурор Сотир Цацаров ще разпореди извършване на проверка за сигнала на МВР за майката-прокурор, която е давала инструкции на сина си - как да се отърве от незаконно притежавано оръжие, съобщава "Фокус".

Сигналът е подаден днес в Прокуратурата, съобщиха от пресцентъра на държавното обвинение.

Същевременно от обвинението съобщиха, че арестуваният син Кристиян Рангелов, първоначално е бил задържан за срок от 72 часа. Към момента на задържането си обаче обвиняемият е получил инфаркт на сърцето, който е бил овладян в след откарването му в  "Пирогов". Това налага обвиняемият да остане в болничното заведение още няколко дни.

По този повод, с постановление от 25 януари 2013 г., по отношение на него е определена мярка за неотклонение „парична гаранция“, в размер на 1000 лв.
я
В късния следобед, в деловодството на главния прокурор е получен сигнал от МВР. В него са посочени извършените до момента действия по разследването, както и обстоятелствата, оповестени чрез прессъобщението на МВР, че майката на обвиняемия Рангелов е прокурор и е прикривала сина си, като му давала съвети как да заличи следите си.