„Клетият” Ръсел Кроу заприлича на Бритни

На къде върви този свят?

Ето нещо, което никога не съм очаквала, че ще напиша: Ръсел Кроу като Жавер в "Клетниците" е облечен точно като Бритни Спиърс в музикалното видео на песента „Токсик”.

Синьото двуредно палто от полицейската униформа на Ръсел изглежда точно като костюма на стюардесата Бритни от "Токсик".

Някак си този моден момент остана напълно незабелязан, но ето че ни се отвориха очите.

Явно Ръсел е голям почитател на певицата или пък неговата дизайнерка по костюмите, преди време е работила за MTV?! Представям си разговора по между им:

 

Ръсел Кроу: Не знам, но се чувствам странно в костюма си за Жавер, има нещо, което липсва ...

Гардеробиерката: Напълно си прав ... нали знаеш, това, което му  трябва е ...

Ръсел Кроу / Гардеробиерката: Бритни Спиърс!

 

Обожавам интернет, откриваш толкова интересни неща и научаваш толкова много.

От вчера се завъртя и флирт покрай тази снимка.

Още по-странно е, че Ръсел в този момент използва възможността да флиртува с Бритни Спиърс чрез Туитър.

Фен е публикувал снимката и пише: "Хей @ britneyspears видя ли @ russellcrowe в костюма от Клетниците? Може би ти е фен."

Бритни отговаря първа "Уау. Сладка шапка @ RussellCrowe. Добре ти стои. Може би трябва да направим заедно токсичната песен съвместно, на ремикс."

Ясно е, че Бритни започва флирт. "Сладка шапка?" Знаем, че е сама, но момиче, не оставяй всичко на съдбата само с един туит!

Тогава, Ръсел, който вероятно е прочел, че Бритни Спиърс наскоро е останала свободна, туитна обратно: "Здравейте млада лейди. Такъв прекрасен цвят."

„Здравейте млада лейди”! Така се започва разговор на детската площадка... какво прави той, смята, че е много млада за него?

Но най-хубавото идва.

Не толкова добре поддържана холивудска тайна е, че Бритни Спиърс дори не пише в Туитър (съжалявам суперфенове). Бритни си има мениджър, който поддържа социалните й медии, като пише от нейно име. Това означава, че закачливите думи на Ръсел са били пропилени за някой помощник на Бритни.

Това прави Ръсел Кроу истински „Клетник”...