Kишишев се борил година и половина за съпругата си

Спорт

26-01-2013, 17:40

Автор:

sportline.bg

Всичко от Автора

Бившият национал бил луд по Красимира

Депресия и огромна празнота чувства бившият национал Радостин Кишишев след смъртта на жена му Красимира, която си отиде от рак на шийката на матката през октомври миналата година.
Година и половина той се борил за любимата си жена и дори разпродал имоти, за да я прати на лечение в чужбина.

Двамата преминали през 16 химиотерапии, но "за там ред няма", сподели пред bTV разчувстван Кишишев.
Кишишев бил луд по жена си. За нея разказва, че нямала нищо общо с типичните футболни съпруги, а хората я уважавали повече от него. Тя беше двигател на семейството, връщах се вкъщи и си вдигах краката, тя се грижеше за всичко, имаше изключителен характер, разказва Радостин, който до последно вярвал, че може да задържи любимата си. Той се опитва да не си задава въпроса защо точно на него се е случило това, защото подобни мисли можели да го съсипят. Тя беше най-голямата ми любов, оженихме се на 21 години, спомня си Радостин.

Сега няма бъдещи планове, оставя се в ръцете на живота, който да го води. Той се грижи за малкия си син, 11-годишният Димитър, който тренира футбол и тръгва по стъпките на баща си. Големият му син пък учи в Англия и не се чуват много често. „Прилича на майка си, не е по празните приказки", казва Кишишев.