Рафи с 20-дневен купон за ЧРД

Бургас Лайф

27-01-2013, 14:53

Снимка:

burgasutre, архив

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Нашият Рафи стана Бург на годината

Талантливият бургазлия полива юбилей от София до Лондон

Симпатягата Рафи Бохосян, който спечели формата X Factor преди две години, ще празнува рождения си ден цели 20 дни. Победителят в X-Factor смята да полее навършването на скромния юбилей от 20 лазарника с купон, който ще стартира в София вечерта на 29 януари, довериха хора от екипа на музикалното шоу.

В столицата Рафи ще направи веселба главно за фенове и колеги музиканти. След това започва същинското щуреене в родния Бургас. Талантливият изпълнител, който има роднини, растящи в геометрична прогресия, смята да спретне отделно парти за всеки един от чичовците, лелите, братовчедите и братовчедките си, пише в. "Монитор".

Клубовете в Бургас отсега са резервирани за датите до 13 февруари. Талантливото момче знае, че освен роднини има и  многобройни приятели в града и иска да празнува хубавия си повод с всички тях. Понеже не може да ги събере в една вечер накуп, младокът е избрал варианта да направи серия от почерпки. Бившите съученици на Рафи от Търговската гимназия в морския град са решили да го изненадат с високотехнологичен подарък.

Свети Валентин Рафи смята да посрещне в столицата на Великобритания – Лондон. Той обаче отива там не по работа, а за да отпразнува навършването на 20-те си години със свои приятели, живеещи в чужбина. Агитката, която тръпне в очакване да се види с Бохосян, е от хора, с които младежът се запознал, докато снимал част от клипа към дебютното си парче "4321" в столицата на Обединеното кралство.