"Гласът на България" тръгва на 11 февруари, Слави е творчески

Булевард

28-01-2013, 10:51

Снимка:

bTV

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Миро, Преслава, Данчо Караджов и Вики ще помагат на талантите

След много спекулации кои ще бъдат водещите, кога ще тръгне и кой ще бъде продуцент, bTV обяви старта на вторият сезон на "Гласът на България" за 11 февруари.

Тази година на треньорските скамейки ще застанат Миро, Преслава, Данчо Караджов и Вики от Мастило, която на първото издание бе водещ. Те ще трябва да изберат талантите в своя отбор без да ги виждат, само и единствено по качествата на техния глас.

Явилите се за прослушване кандидати са от 165 населени места от цяла България, на възраст между 16 и 66 години, хора, реализиращи се не само в сферата на музиката. Между  допуснатите до участие в шоуто има сладкар, строителен инженер, фризьор, пенсионер и много студенти и ученици, съобщиха организаторите.

Водещ на шоуто ще бъде DJ Мартен Роберто. Като изненада се пази името на ко-водещия, който ще проследява реакциите и емоциите на участниците по време на концертите на живо.

Най-добрите гласове ще се състезават не само за титлата „Гласът на България”, но и за специална награда, предоставена от bTV.

Продуцент на предаването е bTV, изпълнителен продуцент е bTV Studios, а творчески продуцент - „Седем осми” на Слави Трифонов.