Елтън Джон показа бебето Илайджа

Булевард

28-01-2013, 12:27

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Певецът позира с мъжа си и двете си деца

Сър Елтън Джон представи втория си син на света на мил семеен фотос.

Певецът и партньорът му Дейвид Фърниш станаха родители отново по-рано този месец, когато сурогатна майка роди сина им Илайджа Джоузеф Даниел Фърниш-Джон.

Гордите татковци позират за семейна снимка, на която сияещият сър Елтън е гушнал Илайджа, а Фърниш държи 2-годишния им син Закари.

Джон разказва пред списание "Пийпъл", че двамата с Фърниш били в родилната зала в Лос Анджелис, за да присъстват на раждането на Илайджа.

"Опитахме да създадем приятна и спокойна атмосфера. Бяхме развълнувани от раждането на Илайджа, както се вълнувахме от раждането на Закари, но този път не бяхме толкова нервни", споделя певецът. "Бих казал, че сега се чувстваме по-сигурни в родителските си умения, този път далеч не беше толкова страшно колкото първия път", допълва Фърниш.

Двойката отказва да разкрие името на сурогатната майка, която родила двете им момчета, но сър Елтън споделя, че тя е прекрасна, мила и обичаща майка, част от неговото семейство. Фърниш вече е подготвен за деня, в който ще разкаже на синовете си историята на раждането им.

"Създали сме албум за Закари с всички негови снимки от видеозона, имейли със сурогатната майка и ключови моменти от сурогатството и правим същото за Илайджа. Искаме момчетата да разберат духа и любовта, които стоят в основата на процеса... Надяваме се само Закари и Илайджа да са здрави и щастливи. Те винаги ще могат да разчитат на нас за любов и подкрепа и се надяваме, когато израснат, да имат свой живот и да станат такива, каквито те искат, а не такива, каквито ние искаме да бъдат", допълва Фърниш.