Искат Алисия и Николета в "Стани богат", Божиновица се дърпа

Булевард

28-01-2013, 15:22

Снимка:

Night Flight

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Играта стартира на 4 февруари по Нова ТВ

Постоянните скандали между Алисия и Николета Лозанова-Божинова са провокирали покана към тях да се включат в благотворителния сезон на играта "Стани богат". Той стартира на 4 февруари в ефира на Нова тв, като шоуто ще върви всеки понеделник от 20.00 до 22.00 часа.

На стола на богатството пред Ники Кънчев ще демонстрират знания двойка известни личности, като за първи път това ще са хора, които неведнъж са заставали един срещу друг и ясно са изразявали своите крайни и различни позиции.
Министри, актьори, режисьори и музиканти са само част от участниците, които ще влязат в студиото на "Стани богат" през този сезон. Събраните от играта средства ще отидат за стипендиантската програма "Стани шампион" за деца в неравностойно положение с изявен спортен талант, съобщиха от Нова тв.

Покана да участват са получили и двете футболни половинки. Както е известно те размениха мъжете си и сега Алисия топли чаршафите на Ники Михайлов, а Николета стана законна съпруга на Валери Божинов. Двете постоянно се провокират с песни, изказвания и снимки във Facebook, а циркът им е отразяван достойно и в медиите.

Дали двете ще ги видим в ефир предстои да разберем, но според първоначалните информации Николета не е съгласна да участва с фолкпевицата.