Екоактивисти пак се вдигат на протест

Мисия Пловдив

28-01-2013, 16:49

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Протестиращите в Пловдив: Искаме природа! (СНИМКИ)

В Пловдив шествието тръгва в 18.30 часа

Утре екоактивисти отново въстават. В Пловдив шествието тръгва в 18.30 часа от площад Съединение, по главната до сградата на общината.

Вторник, 29.01.2013 отново излизаме, за да защитим не само Иракли, но и цялото останало Черноморие, незасегнато все още от бетона. Излизаме да защитим и Пирин. Излизаме да защитим душите и държавата си - от бетона, лъжата, лицемерието и беззаконието!,пишат във Фейсбук групата “Долу ръцете от българската природа”.

“Ще протестираме, защото продължава нищо да не се случва! Всъщност случва се. Уж спряха строежа на Иракли, но непрекъснато получаваме сигнали, че там продължава да се строи, а и спирането е само докато отстранят нарушенията. Какво като се откриха злоупотреби и инвеститорът е некоректен. Строежът най-вероятно ще продължи.

Какво се случва с некоректния инвеститор, унищожил Банско и Национален парк Пирин и доказано надстроил над разрешеното?

Какво се случва и с Природен парк Странджа?

Вече шест години ние показваме своята непоколебима грижа за дивата природа и сме готови да кажем: СТИГА ВЕЧЕ!

Затова нека всички, които милеят за Иракли, Пирин, Странджа, Витоша, Камчийски пясъци и всички застрашени територии и зони в България да се съберем отново и да извикаме силно: "Долу ръцете от природата ни! Оставете я на мира веднъж завинаги!", готвят се екоактивисти.