Ялта празнува рожден ден с Марк Найт

София Лайф

29-01-2013, 12:54

Снимка:

Ялта

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Партито е на 23 февруари

Поредица от музикални предизвикателства е подготвил мениджмънта на клуб Ялта през февруари за феновете на електронната музика.

На 8 февруари пристига един от най-титулованите диджеи - Пол Ван Дайк. В неговата визитка личат номинация за Грами и неколкратен носител на титлата DJ № 1 в света в двете престижни класации на DJ Mag и Mixmag. Немската звезда на електронната сцена има продадени над 4,5 млн. албума, а за участията му във всички най-големи и престижни клубове и фестивали по света, говори фактът, че годишно прави средно 16 обиколки на земното кълбо.
На следващия ден - 9 февруари, пък е ред на черно парти с българска марка. С ударен лайв ще се представи един от най-популярните родни хип-хоп изпълнители - Спенс. Той ще представи за първи път на живо новото си парче "Новата вълна".

На 16 февруари, за първата си визита в България ще пристигне вундеркиндът на съвременната транс и хаус сцена Ники Ромеро. Само на 23 години, но вече има записи с големи имена като Тиесто, Давид Гета, Мадона, Кели Роулънд, Ъшър и др.

Кулминацията обаче е оставена за 23 февруари, когато клубът ще празнува своя рожден ден. Специален гост зад пулта ще бъде любимецът на родната публика Марк Найт.

Билети за събитията в Yalta Club могат да бъдат закупени от мрежата на eventim.bg и ticketstream.bg.