Хормони тресат Скорпиона, екшън за Стрелците

Животът

30-01-2013, 14:24

Снимка:

Интернет

Автор:

Николай Христов

Всичко от Автора

Какво вещаят звездите за личния живот през февруари

ОВЕН

Февруари ще бъде добър месец за Овните. Може и да ги изгаря бурна страст, но ще се радват на дни изпълнени с хармония и щедрост. Те ще се влияят силно от присъствието на Венера във Водолей, което води след себе си много забавления, запознанства, общуване, поставяне на нови цели и прогрес.

Триото, което Вечерницата ще образува с Юпитер в Близнаци, вещае позитивно събитие в личен план. Нов човек, неочаквана среща, разговор или новина ще имат позитивно отражение на емоционалния ви живот. Звездната подредба ще се прояви като желание за нещо свежо и спонтанно. Ще почуствате желание да експериментирате и творите. Затова организирайте парти, излезте на театър или концерт. Всяко събиране на повече хора е предпоставка за развитие на отношенията ви с околните.

ТЕЛЕЦ

Февруари ще е романтичен период за Телците. Наяве ще излезе вашата чувственост и ранимост. Лесно ще преминавате от еуфория в меланхолия и обратно. Ще имате моменти, при които ще сте уверени оптимисти, но те ще се редуват с пристъпи на краен песимизъм . Ту ще се разкривате, ту ще сте резервирани към околните.

Ще загубите вродения си духовен баланс, особено имайки предвид интимния ви живот. По един или друг начин околните ще влияят на емоциите ви. Предвид обстоятелствата може би ще желаете изолация и дискретност, но това няма да ви се удаде напълно. Възможни са неприятни сцени пред външни хора и издаване на тайни. Този февруари сякаш ще ви припомни колко важно е общуването. Затова се пригответе за серозни дебати за вашата връзка и за забравени отдавна проблеми.

БЛИЗНАЦИ

Взаимоотношенията с околните – приятели, колеги и любими ще са основна тема за близнаците през февруари. Ще бъдете сериозно въвлечени в социалния водовъртеж. Въпреки желанието за яснота и рационалност, ще се водите главно от субективни фактори. Възможни са сериозни разминавния между вашите цели и приоритетите на вашите близки, което ще породи смущения във връзката ви или на работно място.

Наред с това срещата на Меркурий с Марс ще предизивка у вас тревожност, припряност и сприхавост. Има обаче и възможност да намерите гениално разрешение на проблемите. Може да си помогнете като вдигнете градуса на емоциите. Включете се в интелектуални или спортни занимания с приятели и колеги. Екскурзията също е добро решение. Това ще ви направи отново част от екипа, ще сближи вашите виждания с тези на околните. В първите дни на февруари Венера ще се пресече с Юпитер, което вещае щастливи събития.

РАК

Марс, Плутон и Сатурн ще играят решаваща роля в интимния ви живто през идния месец. Плутон ще бъде във вашия дом на двойките, Сатурн ще бъде в дома на любовта, за която при раците отговаря именно Марс. Това обаче са три груби планети. Те не обичат да си играят игрички, упражняват силен контрол и могат да предизивкат проблеми, когато са в необичаен порядък.

През идния месец обаче тези небесни тела ще се погаждат доста добре, което ще е във ваша полза. Февруари се очертва като период, в който ще можете да разрешите поредица от малки или по-сериозни проблеми във вашата връзка. Това ще спомогне за трайно стабилизарне на отношенията и подобрение на емоционалната атмосфера. Ако обедините сили със своята половинка може да постигнете нещо голямо. Всичко зависи от вашата отговорност, зрялост, концентрация и упоритост. Ако пък чуствате, че връзката ви се е превърнала в бреме това ще е удачен момент да решите дали да я прекратите и да започнете начисто.

ЛЪВ

Това е много обещаващ месец за Лъвовете. Вашият астрален покровител – Слънцето ще бъде в дома на двойките. Компания ще му прави Венера – планетата на любовта и хармонията. И това не е всичко – Вечерницата ще направи прекрасно трио с Юпитер – който отговаря за дома на еротиката на тази зодия.

Това значи само едно – очакват ви сериозни постижения, веселби и сбъднати блянове. Това може да се отнася както за тези, които  имат половинка, така и за необвързаните. Предстои ви период на наслада – ще сте на една и съща вълна с интимния партньор. Удачно е да използвате момента и да обсъдите общото си бъдеще заедно, да направите планове, които след това ще реализирате упешно. Тези без постоянен партньор пък е редно да се огледат, защото има сериозен шанс да срещнете правилния човек. Затова обърнете внимание на социалния си живот и излизайте повече навън.   

ДЕВА

Очертава се вълнуващ месец за Девите. Меркурий ще навлезе във вашия дом на двойките и ще остане там доста по-дълго от обичайното – чак до средата на април. Освен това през същото място ще мине и динамичният и страстен Марс, който ще е излезе на 12 март.

Този планетарен тандем ще породи редица инициативи от ваша страна и ще придаде по-ясни очертания на романтичните сигнали, идващи от Нептун. За някои Деви сантименталните мечти ще станат реалност, особено когато трито Марс-Меркурий-Нептун бъде подкрепено от стабилния Сатурн. Редица представители на тази зодия обаче ще усетят обрания ефект – реалността ще се превърне в сън, а динамиката - в разрушение. Влиянието на Юпитер ще стресира Девите. Те обаче не бива да се поддават на импулсивност, сплетни и необмислени решения. Предадтелството и неморалните ви постъпки ще бъдат наказани.

ВЕЗНИ

Предстои ви прекрасен предиод. Свети Валентин е на ваша страна. С гордото Слънце и привлекателната Венера в дома на любовта на Везните, през февруари вие ще сте сред привилегированите зодии. Към вечерницата ще се присъедини и Юпитер, който в началото на идния месец ще ви провокира да се отдадете на пътешествия, културни събития и спортни прояви.

Заради влиянието на Марс, който е във вашия дом на работата и отговорностите, отношенията с околните ще се въртя главно около служебни задължения. Затова може да учите, работите или пък да излезете в командировка заедно с половинката си. Необвързаните пък има шанс да срещнат любовта при бизнес заниманията си. Общуването с партньора ще е сериозна тема, която ще остане на дневен ред поне до април. Внимавайте: За много от Везните през идния месец могат да се появят усложнения в здравето. С добри приятели и малко финанси това ще отмине. 

СКОРПИОН

Въпреки нуждата ви от спокойствие и сигурност, има риск да преживеете зрелищен екшън през идния месец. Домът на двойките изглежда тих, особено за дългогодишните и брачните връзки. Домът на еротиката обаче прелива от адреналин и желание за приключения. Той е господар на свободната любов, на аферите и флиртовете и свързаните с тях преживявания.

Марс и Меркурий ви зоват за действие и промяна. Те ще ви подтикват да откликвате и на най-малките намеци. При такова звездно влияние можете да се влюбите страстно и от пръв поглед. Внимавайте. Със същата бързина можете и да загазите. Не е време да показвате неблагоразумие като застрашите сериозната си връзка с мимолетна забежка. Не се доверявайте на непознати - ако сте във вихъра на страстта не забравяйте да ползвате кондом. Не правете глупости само, за да впечатлите обекта на желанията си. Ако обаче знаете границите си и се владеете напълно, действайте. Само не позволявайте нещата да излязат от контрол.

СТРЕЛЕЦ

С две много енергични планети на ваша страна – Юпитер в дома на двойките и Уран в дома на еротиката – нещо ново, неочаквано, изненадващо и пълно с емоции ще ви сполети. Ако вземем предвид и факта, че Меркурий ще е близо до буйния Марс, ще получите по-ясна представа за емоциналния заряд на вашия февруари.

С други думи: пригответе се за екшън! Очаква ви много динамика, придружена с горещи моменти и пикантни случки. Не са изключени обаче и инциденти, изблици на ревност, бурни скандали, липса на разбирателство. Едно нещо е сигурно - февруари няма да ви остави да се отегчите. Ако обаче имате връзка, за която ви е грижа, по-добре се опитайте да запазите хармонията в нея и не провокирайте човека до вас. Просто оставете нещата както са в момента. Възможни са неприятности, свързани с дома, роднините или имуществото. 

КОЗИРОГ

Малък Сечко за вас ще бъде спокоен, няма да се случи нищо извънредно. Ще сте заети предимно с практическите аспекти на живота: пари, сметки, работа и ежедневни занимания. През този февруари ще претеглите, оцените и затвърдите отношенията си с околните. Това е подходящо време да начертаете финансова стратегия на семейството или да разпределите задачите по между си, например.

Ако нямате половинка, ще се наложи да почакате още малко, тъй като и без това сте заети с други важни въпроси. Все пак финансововото ви състояние не е без значение, ако имате намерение да се обвържете. Идеалният ви партньор също ще трябва да покрие 2 основни изисквания: икономическа стабилност и чувство за отговорност.  Внимавайте: февруари е началото на период на затруднения в общуването. Затова се зареде с търпение и изслушвайте внимателно близките си, вникнете в думите им. В противен случай има риск да стигнете до грешни заключения и да объркате всичко.

ВОДОЛЕЙ

Венера и Слънцето ще бъдат точно в знака на Водолея. Вечерницата покровителства любовта и разбирателството, а Слънцето ръководи дома на двойките на тази зодия. Тази конфигурация вещае мир и хармония, тя ще засили способностите ви да прелъстявате и ще ви накара да сте емоционално открити. Това са добри предпоставки за нови завоевания.

Февруари е прекрасно време за да се запознаете с партньора, за който винаги сте мечтали, да прекарате моменти на наслада с любимия човек, да постигнете нещо заедно, да разпалите наново огъня на страстта, да играете креватни игрички. Най-хубави ще са първите дни на месеца, когато ще сте под влиянието на Юпитер. Той ще се подвизава в дома на еротиката, любовта и приключенията на Водолеите. Това допълнително ще засили влиянието на Венера. Така условията ще са почти идеални за обвързване и брак. Единствените проблеми могат да дойдат от спънки от финансово или професионално естество.

РИБИ

Февруари ще е начало на важен период за отношенията ви с оклоните. Меркурий ще се настани в Риби и ще остане там двойно по-дълго от обичайното - до средата на април. Той на два пъти ще се доближи до яростния Марс, който ще навлезе на втори февруари. Затова месецът ще е доста напрегнат. Предстоят 4 седмици осеяни с инциденти, предизвикателства и стрес. Това важи с пълна сила и за любовния ви живот. Затова не си правете окончателни планове – нищо не е сигурно. В същото време обаче не бива и да оставяте течението да ви отнесе, защото нещата ще излязат от контрол. 

Марс е страстен и импулсивен, Меркурий е игрив и обича експериментите. Начинът, по който се събират, може да породи неразбирателство, противоречия, скандали и дори раздели. Вие ще приемете провокациите твърде леко и ще съдите твърде субективно. По-добре би било ако подлагате събитията на анализ преди да действате, изслушвайте околните докрай и мислете рационално. С мъдрост и търпение можете да решите много от проблемите във вашата връзка, съветват от портала eAstrolog.com.