Онлайн афери и последвало убийство потресе Острова

Свят

30-01-2013, 15:25

Снимка:

Daily mail

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Полицията още разследва случая на 44-годишната Деби Леви

Жена, за която се подозира, че е редовен посетител на сайтове за запознанства, била намерена убита във вилата си, пише "Дейли мейл".

Тялото на Деби Леви, 44-годишна, било открито от неин колега, който дошъл в дома й, за да я вземе за работа. Полицията първоначално смятала, че разведената жена е починала от естествена смърт, тъй като е претърпяла операция от рак. Впоследствие обаче заподозрели за смъртта й 45-годишен мъж, за който смята, че й е бил гадже.

Г-жа Леви живеела с дъщеря си във вила близо до Чичестър. Деби била чест посетител на сайтовете за запознанства, а близки до нея приятелки твърдят, че е имала няколко връзки през последната година.

Тя публикувала в нета свои снимки и с охота отговаряла на въпроси за личния си живот в анонимни форуми за необвързани. Разследващите смятат, че така тя се е запознала и със заподозрения в убийството й мъж, който живеел съвсем наблизо до къщата й.

Г-жа Леви била открита мъртва малко преди 8 часа в понеделник, като за последно била видяна в неделя.

Главен инспектор Иън Полард разказва пред "Дейли мейл", че причината за смъртта й е необяснима и че тяхното разследване е стигнало до извода, че това не е естествена смърт.

Съседите й я описват като "добър приятел", "блестяща дама" и "добра майка".

Неин бивш колега разказва, че през последните месеци тя се срещала с няколко момчета, а статусът й във Facebook се сменял на няколко пъти от "обвързана" към "необвързана".

Миналата година полицията във Великобритания предупреди за опасностите от онлайн общуването, след като секретарка беше изнасилена от мъж, който срещнала в мрежата. Хищнически похитители дебнат постоянно за жертви в интернет пространството, завършва "Дейли мейл".