"Galleria Burgas" подарява уикенд в Барселона

Бургас Лайф

31-01-2013, 11:43

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Екзотичен базар в мола през винено-любовния февруари

Билети ще получат най-активните фенове на мола във Фейсбук

Уикенд в Барселона очаква  най-социалната двойка от посетителите на мол Galleria Burgas. Екскурзията до един от най-красивите градове на света  ще бъде част от подаръците, които търговско-развлекателният център ще направи на своите клиенти за 14 февруари- Свети Валентин.

От днес в атриума на мола ще бъде разположена романтична инсталация в чест на епископ Валентин, закрилника на влюбените. Двойките, които искат да превърнат Барселона в сцена на нежните си чувства и са готови да прекарат един прекрасен уикенд сред шедьоврите на Гауди, ще могат да участват в играта като направят покупка на стойност 40 лв. в магазините в мола и се снимат в „романтичния” кът, а после качат снимката си в страницата на Galleria Burgas във Фейсбук, информират организаторите.

За участието може да присъства специална светивалентинска възглавничка, която всеки ще получи от бюро Информация срещу касова бележка за покупки на стойност над 40 лв. от обектите в мола. Играта започва на първи февруари, а снимането и качването на снимки ще продължи до 11.02 включително.

След като направят своята фотосесия, желаещите да посетят Барселона ще трябва да положат още само едно усилие- да покажат активност в социалната мрежа и да поканят приятелите си да харесат снимките им. Трите дни между 12 и 14 февруари са отредени за събиране на фейсбук одобрение.

Тегленето на наградата ще се състои на 14 февруари от 19 часа сред първите 20 участника, чиито снимки са събрали най-голям брой харесвания. От ръководството на мола напомнят, че участващите двойки в томболата за Свети Валентин могат да бъдат във варианти, различни от романтичния- приятелската и роднинската обич са не по-малко важни и заслужили. Късметлиите, които жребият ще изтегли, ще получат две нощувки и самолетни билети, с които да се потопят в средновековния чар на Барселона и да се загубят  в шарената приказка на парк Гюел, изцяло за сметка на Galleria Burgas.

А може би просто ще посветят уикенда на дълги разходки по световноизвестната Ла Рамбла и ще ядат сладолед под паметника на Колумб, загледани в пристигащите и заминаващи яхти. Както и да изберат да прекарат своите дни в каталунската столица, от търговския център са убедени, че преживяването ще бъде наистина незабравимо.