Умна и красива - UK футболна съпруга? Не, BG футболна съпруга!

Спорт

31-01-2013, 17:05

Снимка:

Facebook

Автор:

Ангел Домусчиев

Всичко от Автора

На Острова не искат българи и румънци, ние пък не искаме жените им

След като стана ясно, че на Острова се готви нелицеприятна кампания, с която да се спират гастарбайтерите от България, не закъсня и родния отговор. Засега под формата на шеговити и не толкова картинки с послания във Facebook. Творецът на колажите засега е неизвестен, но пък си заслужават. Поне за малко повече самочувствие (ВИЖ ПОВЕЧЕ ТУК).

Sportline.bg също хвърли ръкавицата на англичаните. Направихме съпоставка на пет от нашите футболни съпруги и точно толкова техни. Резултатът е красноречив - водим със 100:0. Не ни искат на Острова и не знаят какво губят. Жени като Николета Лозанова, Алисия, Деница Стоянова, Елеонора Манчева и Маргарита Пейчинска, които избрахме в тази разработка, спират дъха и карат мъжките сърца да бият лудо. Когато гледаме половинките на Уейн Рууни, Райън Гигс, Майкъл Карик, Ашли Йънг и Франк Лапрад - съответно Колийн, Стейси, Лиса, Ники и Кристин, клепачите ни се присвиват неволно, като защитна реакция.

На футбол май не сме по-добри, но определено жените ни са класи над техните. А те не ни искали на Острова. Срам! Позор! Какво ни е мнението за тях? Питайте Гацо Бацов.

ВИЖТЕ ТУК ГАЛЕРИЯ НА BG ФУТБОЛНИТЕ СЪПРУГИ

ЕТО И ПОЛОВИНКИТЕ НА ЗВЕЗДИТЕ ОТ ВИСШАТА ЛИГА