4 риска, които си струват

Животът

31-01-2013, 21:42

Снимка:

Интернет

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Стиска ли ви да преследвате щастието?

Няма какво да се лъжем – любовта крие множество рискове. Това обаче не бива да ви спира, ако сте хвърлили око на някой симпатяга. Дами, ако сте влюбени, може би наистина си струва да поемете следните 4 риска, призовават от prekrasna.bg.

Поканете го на среща

Има мъже, които са крайно притеснителни. Той може и да ви харесва, но най-вероятно никога няма да се осмели да направи първата крачка. Затова действайте! Поканете го на чаша кафе в приятно заведение.

Преместете се при него

Да, това наистина е доста важна стъпка. Преди да заживеят под един покрив, повечето двойки обикновено дълго време се чудят. Ако попаднете в подобна ситуация, може би си струва да рискувате.

Прекратете връзката веднага, ако ви се налага да правите прекалено много компромиси

Много представителки на нежния пол се страхуват да прекратят връзките си. Те обикновено се притесняват, че ще наранят човека до себе си. Ако обаче ви се налага да правите прекалено много компромиси, не се чудете, зарежете го! След време нещата едва ли ще станат по-розови…

Рискувайте приятелството си

Ако искате нещо повече от приятелство, не си губете времето. Въпроси от рода на: „Ами ако го загубя като приятел?“ не бива да ви мъчат. Макар много от хората да твърдят, че нямате много шансове, фактите показват друго – връзки, които са прераснали от приятелство, имат по-голям шанс да се съхранят във времето.

 

 

 Снимка на Деня

Щрихи от Плевен