Снимай безобразия по пътищата, пращаме ги в КАТ

Мисия Бургас

01-02-2013, 06:00

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Зебри около всяко кръгово искат "Безопасни улици от Валя"

Сдружение "Безопасни улици" започва нова акция в борбата за безопасност на движението

"Сигурно всекидневно се ядосвате, когато видите нередности по улиците или неспазващи правилата участници в движението? Искате ли да помогнете това да се промени!   Нека покажем на хората от които зависят тези промени, че не сме съгласни със ситуацията в момента!”, казват по повод новата си инициатива от сдружение "Безопасни улици”.

Оттам са решили да приложат различен подход в борбата за безопасност по пътищата като призовават всички, които не са безразлични към проблема да вземат участие в нея.

За целта обаче ще трябва да се заредите с камери и фотоапарати в ръце и с тях да запечатате нередности и нарушения на правилата, с които се сблъскате по улиците.

Материали може да изпращате  на e-mail: club@safetyonthestreets.com.

Към сигнала трябва да запишете своите имена и телефон за връзка, точното място, където е направена снимката или видеото, час и място. В допълнение може да поясните в кратък текст какво ви е направило най-силно впечатление от ситуацията, в която сте попаднали или на която сте станали свидетели, обясняват от "Безопасни улици".

 От сдружението уверяват, че получените материали  ще бъдат изпращани на съответните служби  (КАТ, община), а  материалите получили най-много харесвания и споделяния в социалната мрежа ще бъдат отличени!