Всички приходи от първия мач на Нефтохимик на Лазур - за семейството на Велиян

Спорт

01-02-2013, 10:58

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Феновете на нафтата също предприемат офанзива

Сметката за набиране на средства, която семейството на Велиян Парушев за лечението му, откри ще остане действаща до края на първенството. В нея приятелите и привържениците на футбола ще могат да направят своите дарения в подкрепа на семейството на футболиста. Това разкри днес изпълнителният директор на Нефтохимик Благомир Митрев след разговор със съпругата на Парушев.

Велиян има дъщеря, която е студентка в Бургаския свободен университет и по-малък син, който е ученик.  

От "Нефтохимик 1962" обявиха, че всички приходи от продадени билети за двубоя, с който ще се открие пролетния полусезон на Лазур, ще бъдат предоставени на семейството на бившия капитан на шейховете.

Както вече съобщихме в  ход е организирането на още две благотворителни прояви. Първата от тях приятелски мач между отборите на Сливен и Нефтохимик на стадион Хаджи Димитър и през май мач между звездния тим на Нефтохимик от 90-те години и сборен отбор ветерани на ЦСКА, Сливен и други известни футболисти, който е предвиденда се играе на стадион Лазур.

Феновете на нафтата също предприемат офанзива. На първия домакински мач срещу Видима Раковски те ще поставят две урни, в които всеки ще може да даде своята лепта в подкрепа на семейството на големия бургаски футболист.

 

Ето и номера на дарителската сметка:

ИНВЕСТБАНК АД

Велиян Парушев Митев

IBAN BG43IORT73785000463900

BIC : IORTBGSF, БAE IORT7378