Сидеров готов да поучи Борисов как да вдигне доходите

Политика

01-02-2013, 12:16

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Мога да направя неделно училище за него, заяви лидерът на Атака

Мога да направя неделно училище за министър-председателя и да му обясня как и откъде ще дойдат парите за увеличение на доходите, закани се лидерът на Атака Волен Сидеров в декларация от името на парламентарната група.

"Ще изпратя препоръчано писмо на министър-председателя, където ще му обясня точно как и откъде ще дойдат парите за увеличение на доходите. Минималната заплата 1000 лева и минимална пенсия 500 лева са възможни", категоричен бе Сидеров.

Той отхвърли твърденията, че Европа е заплашена от национализъм.

"Европа не е заплашена, а в Европа национализмът се възражда и въздига пред глобализма, който се налага от Америка. Не разбирам разиграното учудване на премиера, което той демонстрира на седянката на Американската търговска камара", продължи лидерът на Атака.

"Ако върнете мобилните оператори, които са в ръцете на чужда фирма, ще си върнете един милиард. Ако смъкнете контрабандата, още 2 милиарда лева. Ако спрете разходването на средства, купувайки военни отпадъци, ще се окаже, че България има пари да издържа себе си като държава, да развива индустрия и да има средни европейски доходи за българското население", заяви още Сидеров.