Хората на Кунева дават уроци по икономика в Бургас

Парите

01-02-2013, 12:15

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Политическото движение обещава да покаже какво се случва с малкия бизнес

"Движение България на гражданите" организира кръгла маса на тема "Фактори за устойчиво развитие на икономиката" в Бургас на 5 февруари. Членове на Националния съвет и есперти на партията ще представят акценти от икономическата й програма с фокус върху малкия и среден бизнес и икономическия растеж.

Темите, които ще представят от екипа на движението, са "2013 - Светът, Европа и България в цифри", "Енергетика и енергийна ефективност - решаващ фактор за устойчив икономически растеж", "Предизвикателства пред усвояването на еврофондовете в България" и "Състояние на регионалния бизнес“. Лектори на форума са Бисер Манолов, Друми Друмев, Красимир Попов и Ирена Балджиева. На кръглата маса ще присъстват още членовете на Националния съвет на „Движение България на гражданите“  Иван Стамболов, Тома Биков и Людмила Елкова.

На форума са поканени представители на регионалния малък и среден бизнес, както и представители на браншовите организации.

Събитието в Бургас е второто цикъла кръгли маси, посветени на икономиката, които„Движение България на гражданите“ ще организира в предстоящите месеци.