Bulgariautre: кой, къде, кога

Общество

01-02-2013, 20:30

Снимка:

БГНЕС

Автор:

bulgariautre

Всичко от Автора

Предстоящите събития в страната за 2 февруари

София


В „Есенс център” в София ще започне седмият семинар на сдружение „Школа за Демокрация”, който ще се проведе в сътрудничество с фондация „Конрад Аденауер”.

Първата благотворителна международна фелиноложка изложба в България ще се проведе на 2 и 3 февруари в Интер Експо Център. Събраните средства ще бъдат дарени за построяване на рехабилитационен център за децата, болни от диабет, съобщиха организаторите.

Учредително събрание на Национален ученически съвет ще се проведе на 2 февруари, съобщиха от КНСБ. Целта на новата структура е тя да бъде обединителен ученически фактор, който легитимно да изразява мнението и да защитава интересите на учениците.

От 12 часа пред сградата на Народното събрание ще се проведе протест с искане за съд на участниците в побоя над Октай Енимехмедов.

Разград
Премиерът Бойко Борисов ще открие обновените АГ-, вътрешно-, неврологично и детско отделения и новата апаратура в МБАЛ „Св. Иван Рилски” АД в Разград. Ще присъства и министърът на здравеопазването Десислава Атанасова.

Благоевград
Министерството на земеделието и храните ще представи Програмата за развитие на селските райони на ежегодния Панаир на виното, който ще се проведе в благоевградското село Илинденци.

Варна
В 20.00 часа в Бар „Приятели” заместник-кметът на община Варна Калинка Попстефанова ще се срещне с турски спортисти по бойни изкуства, спортни деятели и представители на местната власт от Турция.

Перник
В 11.00 часа председателят на „Движение България на гражданите” Меглена Кунева ще бъде в центъра на града, където ще се срещне с граждани.

Пловдив
От 10.00 часа в зала „Съединение“ в Регионалния историческия музей в Пловдив (пл. „Съединение” № 1) ще се проведе третото регионално състезание „Eвроскола“ за училища от Пловдивска и Старозагорска област, област Смолян и Пазарджик.

Русе
В 14.00 часа в конферентната зала на хотел „Космополитън” Българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Мария Габриел ще вземе участие в обучение на тема „Обща селскостопанска политика в новия програмен период 2014-2020 и възможностите за младите, свързани с тази политика”.

Смолян
От 11.00 часа в приемните кабинети на МБАЛ „Братан Шукеров“ – Смолян народният представител от ГЕРБ д-р Даниела Дариткова организира безплатни прегледи за деца с неврологични заболявания.