Анелия призна за атаките на Емилия

Пловдив Лайф

02-02-2013, 16:30

Снимка:

Интернет

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

"Това е проява на изключителна слабост," коментира певицата

„Обичам да живея скучно" - така кратко и кротко описва битието си фолкпевицата Анелия. Звучи като заучено клише за пред медиите, особено когато насреща е жена, разцъфнала в усмивка, златист тен и пълни с енергия очи.

Изпълнителката на „Така ме кефиш" обаче настоява на скучното живеене, посочва lifestyle.bg. Нищо че неотдавна се върна от ваканция в Доминикана. „Интересното е, че повечето хора очакват, че като съм във ваканция, ще купонясвам по цели нощи. Моят режим обаче беше много нормален. Сутрин ставах, закусвах, лягах си рано. Ходехме на плаж в Пунта Кана. Наслаждавах се на спокойствието и тишината. И в живота съм такава. Може би защото работата ми ме зарежда с емоции, хаос, шумни компании. Обичам да живея скучно", разкрива пред „Монитор" Анелия.

В Доминикана певицата разпускала с приятели. „Реших да не вземам дъщеря ми Ивон с мен, защото имах нужда да обърна внимание на себе си.

От близо две години не съм си почивала като хората. Бях се затрупала с ангажименти, особено миналата година. Стресът ми дойде в повече и реших да разпусна. А пък Ивон има и ангажименти към училището и не може да отсъства толкова дълго време. Образованието и училището е най-важно за дъщеря ми на този етап", категорична е изпълнителката. Анелия не за първи път избира райското кътче за почивка: „И друг път съм била там. Най-много ми харесва спокойствието. Там си е място за почивка", разказва певицата.

Докато събираше тен по златистите плажове, се заговори, че
целта на визитата й била да купи имот. „Не бих инвестирала пари на такова място. Пишат се какви ли не неща - че съм била на гости на Мая Илиева. Няма такова нещо", опровергава слуховете Анелия.

Мълвата обаче, че конкурентката й Емилия никога не я е харесвала, се оказа вярна. Преди време Емилия призна, че с екссъпругата на Коко Динев имат доста различни характери. Певицата не харесвала брюнетката още от времето, когато работили под крилото на продуцента Тодор Димитров-Токича, но не навлиза в подробности какво точно има предвид. Засега Анелия не влиза във войната, подпалена от колежката й.

Има атака към мен не само от страна на Емилия, но и от други колежки. За мен това е необяснимо. Хората, които ме познават добре, знаят, че съм човек, изключително зает със себе си и не се вкарвам в интриги. Постъпката на тези мои колеги е проява на изключителна слабост. Приемам нещата нормално и даже не искам да ги коментирам, защото и това е някакво отношение. Хубаво е сами да се осъзнаят, защото си вредят сами. На мен не ми пречи", категорична е експоловинката на Коко Динев. Тя призна, че е в прекрасни отношения с бащата на дъщеря си.

Анелия не крие, че на любовния фронт няма нищо ново

и още чака мъжа на мечтите си. „Аз съм жена с много сложен и силен характер. Имам доста големи изисквания към партньора до себе си. И затова все още не съм открила човека, с когото да имам сериозна връзка", споделя певицата. За нея един мъж трябва да е по-силен във всяко едно отношение от жената. Мъжът, който е успял и уравновесен, кара жената до себе си да бъде усмихната и щастлива.

На базата на личния си опит Анелия не вярва, че подписът и бялата рокля са гаранция за трайна връзка. „За мен по-важно е хората да се обичат. Подписът не е толкова важен. Когато нещо не върви, едва ли ще го спасиш с подпис. Няма проблем пак да се омъжа, но обаче не знам дали ще се намери мъж, който да ме вкара в капана. Любовта за мен е нещо, което те кара да се чувстваш усмихнат, уравновесен и хармоничен. Първата ми любов беше Коко, но може би все още не съм открила голямата и истинска любов, щом нямам партньор до себе си."