Bulgariautre: кой, къде, кога

Общество

02-02-2013, 19:55

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Предстоящи събития в страната за неделя, 3 февруари

София

От 16.00 часа в Министерството на здравеопазването ще се проведе пресконференция по повод Световния ден за борба с рака – 4 февруари. В нея ще участват министърът на здравеопазването Десислава Атанасова, председателят на Асоциацията на пациентите с онкологични заболявания Евгения Адърска, националният консултант по медицинска онкология/химиотерапия доц. Галина Куртева и началникът на Клиниката по медицинска онкология в УМБАЛ „Царица Йоанна“ доц. Асен Дудов.

От 13.00 часа в залата на „Галерия Индустриална 11” в София в бившия завод за хладилна техника председателят на „Ред, законност и справедливост” Яне Янев и членове на Политическия съвет на партията ще дадат пресконференция след заседание на Управителния съвет на партията.

От 13.00 ч. в сградата на КНСБ, ет. 11, заседателна зала ще се проведе пресконференция във връзка с учредяването на Националния ученически съвет. На нея ще присъстват председателят на СБУ Янка Такева и президентът на КНСБ Пламен Димитров.

От 11.00 в залата на Агенция „София-прес”, ул. „Славянска” 29 започва дискусия на тема „Ролята на гражданско-експертния потенциал във външната политика на България в светлината на „червения картон” на София към Скопие за преговорите с ЕС”. Организатори са „Движение Модерна България” с подкрепата на Института за модерна политика. Водещ на дискусията ще бъде проф. Владимир Чуков.

От 11.00 часа в зала “Рейнбоу Плаза” на ул. “Атанас Дуков” 29 ще се проведе Третата софийска среща на “Движение България на гражданите”. На събитието ще бъдат представени новоизбраните областни координатори за София-град, както и ръководствата на столичните райони.

Плевен

От 19.00 часа в ресторант „Ростов” се организира коктейл за посрещане на чуждестранните студенти на Медицински университет-Плевен с цел запознаване с ръководството на общината и университета.

Варна/Шабла

Премиерът Бойко Борисов и министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова ще пуснат в експлоатация пътя Дуранкулак – Каварна. В Шабла премиерът и министърът на физическото възпитание и спорта Свилен Нейков ще открият комбинирана спортна площадка за баскетбол, бадминтон и тенис на корт. Министър-председателят ще открие и обновеното отделение по „Гастроентерология” в МБАЛ „Света Анна” АД във Варна. На събитието ще присъства и министърът на здравеопазването Десислава Атанасова.