Потрошиха колата на 23-годишен

Крими

03-02-2013, 10:19

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Мъжът дори посочил кой е изпочупил возилото му

Колата на 23-годишен мъж от Бургас, паркирана на ул. "Минерална" в квартал Ветрен е била изпочупена около 4 часа вчера. Сигнал в полицията подал собственикът като обяснил, че са строшени двата предни фара, прозорецът на задната лява врата, задното и предното панорамни стъкла, задният десен стоп, предният десен габарит и маската на предния капак. Младежът дори посочил, че щетите, на стойност около 1 100 лв., са причинени от 27-годишен мъж. По случая  е образувано досъдебно производство.

Група тийнейджъри бяха заловени с крадени двигатели. Това станало около 2 часа в петък. По данни на полицията "Фолксваген Пасат" е спрян за проверка в района до бл. 36 в к-с "Зорница". Униформените установили, че возилото управлява 18-годишен, който нямал книжка. В колата били още негов връстник, две 15-годишни момичета и 16-годишно момче. 

В багажника на автомобила ченгетата намерили два разглобени двигателя, за които тийнейджърите не могли да дадат адекватни обяснения. Установено е, че вещите са собственост на 59-годишен бургазлия и са обект на кражба. По случая е образувано бързо досъдебно производство.