Зума празнува рожден ден в 5-звезден лукс (СНИМКИ)

Спорт

03-02-2013, 17:38

Снимка:

Официален сайт на Локо (Пд)

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Христо Бонев е в турския курорт Алания, където Локо е на подготовка

На 5-звезден лукс и на температури от порядъка на 18-20 градуса се радват футболистите на Локомотив (Пд) в турския курорт Алания. Хотелът, в който е отседнал отбора предлага всякакви удобства на тима както за възстановяване, така и за развлечение и почивка. Хотелът разполага с външен и вътрешен басейн, огромен СПА център и фитнес зала.

В ресторанта домакините са се погрижили да отделят две големи маси за играчите и спортно-техническия щаб, като на всяка от тях стои флагче с клубната емблема.

Черно-белите тренират на база с 4 игрища с естествена трева. Разстоянието от хотела до терените, които са в отлично състояние, е точно 5 минути с автобус.

„Организаторът на лагера ни – Евгени Маринов, се грижи да нямаме никакви проблеми и искам да му благодаря от името на целия отбор за това. Надявам се да си свършим добре работата, заради която сме тук на подготовка“, заяви спортният директор на Локомотив (Пд) Христо Бонев, който днес празнува своя 66-и рожден ден.

Днес първата тренировка на отбора от лагера в Алания продължи точно 80 минути. Преди заниманието спортният директор Христо Бонев и треньорът Стефан Генов направиха кратък разбор на футболистите за това какво трябва да свършат в следващите 12 дни.

Тренировката бе изцяло с бегови упражнения и в нея взеха участие всичките 22-ма футболисти. По средата на заниманието заваля и лек дъжд, което бе отчетено като добра поличба.

„Явно ще ни върви по вода“, коментираха по този повод от спортно-техническия щаб на черно-белите.