Гола и напушена учителка цъфна в Туитър

Животът

04-02-2013, 09:15

Снимка:

profit.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Младата даскалица признала: "Денем съм учителка, през нощта – парти палавница"

Карли М. (23) не иска да е обикновена учителка по математика. На нейния профил в Туитър до скоро можеше да се види признанието й "Аз водя двойнствен живот. Денем съм учителка, през нощта – парти палавница". Ако беше помислила малко, щеше да се досети, че изкуството да водиш двойнствен живот, всъщност е в това да не го разкриеш пред целия свят...

Аврора (САЩ): очевидно Карли М. е искала да докаже на всички колко е готино да бъдеш учителка и в същото време да пускаш в мрежата собствени снимки, на които си по бельо и държиш цигара с трева в ръката си. Бързо след виртуалния сеир обаче последва уволнение от училищното настоятелство, пише profit.bg.

М. работила като учителка по математика в гимназията Oberland High School в Аврора, Колорадо. 23-годишната тъкмо завършила първата си година на обучение – която вероятно ще се окаже и последната й.

Нея обаче очевидно не я е грижа, защото най-безсрамно се обърна към целия свят чрез профила си в Туитър и сподели, че винаги имала марихуана със себе си и пушила дори в училищния двор.

Тя без каквито и да е ограничения съвсем гордо показа полуголото си тяло на всички, заедно с татуировките си, коментирайки отдолу "Гола и напушена."

Не след дълго дори учениците се натъкнали на профила на тяхната либерална учителка по математика. "Това е нашата учителка, да, но тя е само пет или шест години по-възрастна от нас, затова ние я разбираме и не намираме нейните постъпки за голям проблем – учителите също имат нужда от лично пространство", казва един от учениците й, на име Шон.

Скоро след като скандалът се развил, тя закрила профила си в интернет, но не и преди медиите да надушат за случката.

Училищното настоятелство не се поддало на чара на учителката, уволнило я и наредило разследване на случая, но нейните бивши ученици набързо започнали действие по въпроса. Многобройните привърженици вече са направили тениски в подкрепа на учителката.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен