Изнасилвачи: Сега ще ти докарам 5 човека да те *бат

Крими

04-02-2013, 15:50

Снимка:

Интернет

Автор:

Петя Коленцова

Всичко от Автора

Съдят военен и още трима изроди за групово изнасилване на 22-годишно момиче

Година след брутална гавра, по-ужасяваща и от най-зверските филми на ужасите, бивш военен от Казанлък и още трима негови извратени приятели, се изправят пред Темида. Обвинителният акт по казуса е смразяващо кръвта четиво. Делото е на Военен съд Пловдив, насрочено за средата на март, но ще се разглежда в Казанлък. „Причината е икономическа – да не се разкарват свидетелите до Пловдив“, обясни за Plovdivutre.bg шефът на Военна прокуратура Пловдив полковник Емил Ангелов.

Бившият автоматчик Васил Ковачев, Михаил Пенчев, Ивелин Бубев, Дарин Трифонов са обвинени в блудство срещу Росица Петкова. В началото на март 22-годишното момиче отишло в дискотека „Лотос“ в Павел баня със своя приятелка.

Там Росица срещнала бившия си приятел Михаил, с който имала връзка година, но по това време отношенията им били прекъснати. Той пратил Бубев да уговори девойката да излезе навън, за да поговорят. Момичето няколко пъти отказало, но Бубев я причакал до тоалетните. Хванал я силно и против волята й я завлякал зад дискотеката.

Кошмарът за момичето започнало още на пейката в градския парк. Усещайки, че младите мъже са озверели, тя се опитала да избяга, но бившият й я ударил по лицето с юмрук и я накарали да седне с думите: „Сега ще те ебем“ и „Сега ще ни направиш свирки и на двамата“. Двамата изроди изпълнили заплахите си и накарали момичето последователно да им прави фелацио. При нейните откази била удряна с юмруци в главата, пише в обвинителния акт по казуса.

Кошмарът не свършил в парка. Пенчев измислил ужасяващ план – отишъл да докара колата си, а другият злодей останал да пази момичето. Тя го умолявала да го пусне, но без успех. През това време главният злодей Пенчев се появил с возилото си, заповядал на момичето да се качи. Тя от страх се подчинила и това се оказало най-голямата й грешка.

Мъжете откарали момичето извън Павел баня и там гаврата и боят продължили още по брутално и жестоко. Бивчият приятел на девойката я накарал да се съблече и пак поискал да му прави орална любов. При всеки отказ на момичето получавал бой с пръчки и удари в главата. Двама изроди насилили момичето и анално. Пенчев не задоволил с това. Поканил по телефона редник Ковачев като му обещал, че момичето "ще му прави свирка". Заканил и се "Сега ще ти докарам 5 човека да те ебат". След уговорката, двамата мъже потеглили обратно за дискотеката в Павел Баня, където ги чакали аверите им – Дарин Трифонов, Иван Ботев и редник Румен Чавдаров. Той пък се обадил на автоматчика редник Васил Ковачев да се присъедини към тях. Петимата мъже продължили грубо гаврата с момичето, както и боя по главата и тялото й всеки път, щом отказвала да се подчини на безумните им команди.

Единственият, който не участвал бил Чавдаров. Автоматчикът Ковачев от Казанлък насилил момичето анално. През цялото това време Пенчев удрял девойката с дървена пръчка по мишниците, гърдите, хълбока, коляното, а нейните молби боят да спре отговарял с "Няма недей". Рано сутринта след като всички изроди били задоволени, те оставили момичето голо без дрехи и отпрашили с колата. Девойката се прибрала смачкана, цялата синя, унизена. Посрещнала я майка й.

Мъжете заснели блудството с мобилните си телефони на Трифонов и Чавдаров. Съдебно медицинската експертиза показва, че момичето има множество отоци, охлузвания, кръвозасядания по главата, лицето, тялото, краката и ръцете. Установени са драскотини от ударите с пръчка и разкъсване в ануса.

От двата телефона са взети общо над 40 файла, съдържащи сексулните извращения с жертвата.

Главният обвиняем е задържан веднага след сигнала на семейството на Росица. Вече около година е в ареста в Стара Загора. 27-годишният мъж е осъждан няколко пъти и има 5 споразумения с Районния съд в Казанлък. В родното си село Габарево е известен с това, че за него няма закон, държи се диво и самобитно. Редникът Васил Ковачев е уволнен. Автоматчикът не е осъждан до сега, дори в поделението в Казалък е награждаван 2 пъти – с „Обявяване на благодарност“ и нагръден знак. Той и Трифонов са пуснати на свобода с мярка „Подписка“. Другият изверг Ивелин Бубев е непълнолетен, отгледан от баба си. На него е наложен надзор от Инспекторат на Детска педагогическа стая.

Делото в Казанлък е насрочено за две дати – 14 и 15-ти март. „По закон престъплението е тежко. За мен лично всяко посегателство над личността и тялото е недопустимо и силно укоримо, но не мога да коментирам какво ще реши съдът“, лаконичен бе шефът на Военно-окръжна прокуратура – Пловдив Емил Ангелов. Той не се ангажира с прогноза за евентуално наказание.