Златка Блек стана Мис Бикини

Бургас Лайф

05-02-2013, 06:00

Снимка:

Булфото, архив

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Черната Златка и Божидар Димитров заедно в "Стани богат"

Бургазлийката грабна с титлата и почивка на Бахамите

Горещата бургаска дива Златка Димитрова грабна поредна титла. Този път пищната плеймейтка бе коронована за Miss International Bikini Model January 2013.

През последния месец феновете на Злати силно се бяха активизирали да гласуват за нея в международния конкурс. Усилията им се увенчаха с успех, а и собствениците на модното състезание харесали изключително много нашето момиче при конкуренция от десетки хиляди жени, които ежедневно им изпращат своите кандидатури.

Освен приза Miss International Bikini Model Search January 2013 Златка спечели и 5-дневна почивка на Бахамските острови, в хотел VIVA Wyndham Resort at Fortuna Beach с достъп до всички партита и събития по време на международния фотографски уъркшоп в периода от 11 до 15 април. Там Злати е поканена да се състезава в заключителния кръг на конкурса.

Поканата тя е получила в официално писмо лично от собственичката на Miss International Bikini Model Search, която й честити победата и я приветства да се включи и в модните фотосесии на Бахамите.

За съжаление на този етап Златка е отказала спечелената почивка, тъй като вече има поети ангажименти, които няма как да отмени./http://lifestyle.ibox.bg