9 дни до истерията около Свети Валентин

Най-доброто от печата

05-02-2013, 05:57

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Романтичен пакет в Луковит, Симитли или Пирдоп излиза около 100 лв. за двама

Едва 9 дни остават до празника на влюбените и виното Свети Валентин. Макар да не е традиционно български, 14 февруари от няколко години се отбелязва масово у нас.

В сайтовете за групово пазаруване от няколко седмици текат топоферти и предложения за романтични вечери в деня на влюбените, а по-находчивите хотели вече предлагат и специални оферти за средата на месеца, които включват спа процедура, бутилка вино и вечеря на свещи.

Цените варират от 75 до над 400 лв, в зависимост от броя нощувки, курорта и типа изхранване. Тези влюбени, които предпочитат по-непопулярните дестинации, могат да избират между романтика в Луковит, Пазарджик, Пирдоп, Симитли или Смолян. Там Свети Валентин ще им излезе по около 100 лв за двама.

Промоциите в интернет валят и за подаръци във формата на сърце, гривни, дрънкулки, ключодържатели с името на любимата жена или пък презервативи. За разлика от останалите "консумативи" за празника кондомите вървят в пакет по 10 и могат да се купят за 3,50 лв. от сайт за сексиграчки.

В повечето столични ресторанти пък вече обявиха менютата си за празника. Дегустация на вино или любимия десерт на Казанова - печена круша със сирене – можете да избирате според вкуса и възможностите си.