Свети Валентин в супер лукс

Животът

05-02-2013, 10:17

Снимка:

Profit.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Любовта няма цена, подаръците обаче могат да достигнат извънземни цени

Празникът на любовта Свети Валентин наближава. Това даде повод на култовата марка бижута Tiffany да създаде луксозен и баснословно скъп накит – пръстен с розов диамант в крушовидна форма от 2.11 карата, заобиколен от бели диаманти и с платинен обков. И с цена от 2 млин. Долара.

Все пак украшение на тази цена може да изглеждат евтино, в сравнение с пръстен за 70 милиона долара. Толкова струва пръстен, изработен изцяло от диамант на швейцарската марка Masters Shawish. Изработването му е отнело цяла година, в момента той е и най-скъпият в света, пише Profit.bg.

Друго ултралуксозно предложение за празника предложи нюйоркският хотел Four Seasons. Пакетната цена от 500 000 долара за празника включва чартърен полет до Голямата ябълка със самолет Gulfstream IV или Falcon, Rolls Royce с шофьор на ваше разположение и диамантена огърлица, която ще бъде поднесена по време на специалната вечеря.

Готовите да платят тази цена за една-единствена нощувка ще бъдат настанени в президентския апартамент, в който обичайна цена е 40 000 долара на нощ. На тяхно разположение ще е частен готвач, който да приготви романтичната вечеря, както и масажист, който да се погрижи за релаксацията на гостите.