Булките на Коко Динев се хванаха пак за косите

Булевард

05-02-2013, 14:46

Снимка:

Светослав Кюрчийски PhotoBOX/Facebook

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Семейството ми трябва да плаща за прищевките на Анелия, оплака се Емилия

Бившата съпруга на бизнесмена Коко Динев - Анелия, и настоящата му половинка Емилия продължават с тихата война помежду си и ударите под кръста. През последните месеци и двете твърдят постоянно, че не се интересуват от другата, но помежду другото изпускат по някоя фраза, с която да демонстрират надменност.

Днес в атака премина Емилия, а причината е предстоящ фенклуб на Анелия в ресторант "Кошарите". Според блондинката това ще бъде поредното финансово изваждане на нейното семейство, за да плати за лична прищявка на Анелия. Ето какво написа сегашната Динева спътница във Facebook.

"Току що разбрах от медиите, че фенклуба на Анелия се събира в р-т Кошари идната седмица. За пореден път ни се налага нашето семейство да поема разходите на нейни лични събития. Мислех да не го споделям, но понеже това е поредното подобно събитие - моля ви, приятели, дайте съвет. Не е ли по-добре в тази криза мероприятието да се състои в нашата къща в Сандански, така ще е по изгодно за нас, все пак ние покриваме разходите?!"

Може би излиянието на Емилия е в отговор на тазсутрешното гостуване на Анелия при Гала. В ефира на Нова тв певицата заяви, че има певици, които си правели реклама на неин гръб от години, визирайки съперницата си.