Анелия крие с кого е била в Доминикана (СНИМКИ)

Пловдив Лайф

05-02-2013, 13:30

Снимка:

Facebook

Автор:

Лили Иванова

Всичко от Автора

Певицата си изкарала скучно на екзотичната почивка

В телевизионно предаване по Нова ТВ Анелия сподели, че не е останала много доволна от последното си пътуване. Певицата определи себе си като скучен човек и затова си е изкарала доста безинтересно в Доминикана. Понеже хубавицата има постоянни нощни изяви използва началото на всяка година да отлети към топлите страни. „Тази почивка се превърна в обичай за мен”, каза  Анелия.

Въпреки вкусните специалитети, русата изпълнителка не е нарушила режима си на хранене. Тя  е устояла на изкушението, като си е хапвала от всичко по малко и не е качила нито грам на острова.

Бившата половинка на Жоро Казиното не пожела да сподели с кого е била на това пътуване. Стана ясно, че дъщерята на Анелия – Ивон, не е била на екзотичната почивка с майка си. Веднага след пристигането си, певицата е била изненадана от малката с бележка на леглото, която гласи: „Мамо, обичам те!”.

Анелия опроверга слуховете, че ще купува жилище в Доминиканска република. Изпълнителката на „Виж ме сега” няма намерение да се сдобива с дом на острова. Според нея е много трудно да се поддържа къща там.  Тя единствено желае да ходи на почивка на екзотичното място всяка зима