Майката на Бербатов застава пред Темида за хулиганство

Пловдив Лайф

06-02-2013, 07:27

Снимка:

Интернет

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Жалбата е подадена от журналистка, нападната от Маргарита Бербатова

Майката на Димитър Бербатов – Маргарита, и снаха й Димитричка ще застанат днес пред съда по обвинение в хулиганство. Тъжбата е от репортерката от вестник “Струма” Бетина Апостолова за нанесена й лека телесна повреда от страна на Маргарита и Димитричка, съобщава Монитор, цитиран от novini.bg.

На 30 януари малко след 17 часа в редакцията на регионалния вестник се получава обаждане, че на близката улица “Пере Тошев” 2 антимафиоти са спрели автомобила на Асен Бербатов по сигнал, че в него има наркотици. “Аз придружих криминалната ни репортерка Бетина, защото ситуацията беше много деликатна, разказа Владимир Симеонов, заместник главен редактор на “Струма”. Видяхме Асен, спокоен да стои до колата си, до него жена му и трима цивилни полицаи. Маргарита я нямаше, после разбрахме, че отишла да повика адвокатката Албина Анева, чиято кантора е наблизо. Полицаите и затова не тарашеха в колата – чакаха адвокат. Истерията настана, когато колежката извади фотоапаратче и започна да снима Асен и жена му. Младата жена се впусна към нея и се опита да изтръгне апарата от ръцете й. Тъкмо се поуспокои ситуацията и ние си тръгнахме към редакцията, когато се разминахме с Маргарита. Казахме си даже добър ден. Бетина вървеше 3 метра зад мен, когато изведнъж чух крясъци, обърнах се и станах свидетел на нелицеприятна гледка. В желанието си да изтръгне фотоапарата от ръцете на репортерката Маргарита Бербатова я скубеше и риташе, хвърли чантата й на земята”, разказа Владимир Симеонов.
Апостолова си е извадила медицинско свидетелство за нанесени леки телесни повреди – има синини по ръцете и краката. От полицията все още няма официално съобщение дали в колата на Асен Бербатов са намерени наркотици.