Bulgariautre: кой, къде, кога

Общество

06-02-2013, 19:50

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Предстоящите събития в страната утре, 7 февруари

София

В 9.00 часа ще започне редовното заседание на Народното събрание.

В 9.30 часа в заседателната зала в сградата на Висшия съдебен съвет на ул. „Eкзарх Йосиф” № 12 ще се проведе заседание на съвета.

В 9.30 часа в Националния институт на правосъдието на ул. „Екзарх Йосиф” № 14 Министърът на правосъдието Диана Ковачева ще открие семинар на тема „Национален механизъм за компенсация на щетите от забавено правосъдие”.

От 9.30 часа в централата на КТ „Подкрепа”, в рамките на работната програма на Европейския работнически център EZA, ще се проведе двудневна международна конференция на тема „Социален диалог и несигурност на труда – български опит, регионални практики и европейски измерения”.

В 9.30 часа в Софийски градски съд ще се гледа делото срещу Атанас Вълков.

В 9.45 часа в хотел „Шератон” Централен Депозитар организира Конференция, посветена на въвеждането на международни стандарти за организиране на корпоративни действия и общи събрания.

В 10.00 часа в Гранд хотел „София” вътрешният министър Цветан Цветанов ще участва в дискусия на тема „Стратегия за доброволците за защита при пожари и бедствия. Предизвикателства и перспективи”.

От 10.00 часа в Централния дом на Съюза на архитектите в България на ул. „Кракра” 11 ще се проведат семестриалните публични оценки и обсъждане на проектите на студентите от първи, втори и трети курс специалност „Архитектура” на Европейския политехнически университет.

 

В 10.00 часа в „София прес” ще се проведе пресконференция на партия ГОРД, която ще представи първата пресконференция в България на Пол Нутъл – заместник-председател на „Британската партия за независимост” (UKIP), с лидер Найджъл Фарадж.

 

От 10.30 часа президентът Росен Плевнелиев ще се срещне на „Дондуков” 2 с българските атлети от Световните зимни игри „Спешъл Олимпикс” и с техните ръководители.

От 11.00 часа в Зала 3 на Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията министър Ивайло Московски ще присъства на представянето на проект на ГД „Гражданска въздухоплавателна администрация” за предоставяне на услуги по електронен път.

В 11.00 часа в пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция на проф. Николай Овчаров по повод началото на Археологическо лято 2013 г.

В 11.00 часа в „София прес” ще се проведе пресконференция на Общобългарска фондация „Тангра Танакра”.

 

От 12.30 до 13.30 часа в пресклуб „България”, Национален стадион „Васил Левски” ще се проведе Национална пресконференция по случай посрещането на българската делегация от Световните зимни игри на Спешъл Олимпикс в ПьонгЧанг (Република Корея).

В 17.30 часа в „София прес” Съюзът на тракийските дружества в България и Тракийският научен институт организират премиера на книгата „Съзидателят” (Костадин Карамитрев: интервюта, отзиви, статии, писма).

От 19.00 часа в Red Café ще бъде официално открита благотворителна фотоизложба „Пролет за Жени Романова”.






Благоевград
От 14.00 часа в зала 101 ще се проведе публичен конкурс с тайно наддаване за отдаване под наем на общински имоти- публична и частна собственост, за срок от 5 години.
В 18.00 часа в зала 5 на община Благоевград ще се проведе публично обсъждане на бюджета на общината за 2013 г.

Варна
От 9.00 часа в Заседателната зала на Медицинския университет – Варна ще започне семинар на тема „Добри модели на патронажни грижи за деца – опитът на Великобритания“, организиран от UNICEF и Факултета по обществено здравеопазване на Медицински университет – Варна.
В 11.00 часа в Консултативен център „Хвърчило” – ул. „Калофер” 3 ще бъдат представени резултатите от завършилия проект „Стартиране на център за интеграция и трудова реализация на младежи с увреждания”, финансиран от Фондация „Обществен дарителски фонд за Варна”.
В 12.00 часа в Специализирана болница по акушерство и гинекология за активно лечение „Проф. д-р Д. Стаматов” кметът на община Варна Кирил Йорданов ще представи купената от община Варна апаратура за лапароскопска хирургия за гинекологични операции.
От 13.00 часа в клуба на ВМРО на ул. „Цар Симеон I” 26 ще се проведе пресконференция по повод бюджета но Община Варна за 2013 г. в частта му касаеща данъка на моторни превозни средства на територията на общината.

Велико Търново
В 9.00 часа в Голяма зала на общината ще се проведе заседание на Великотърновски общински съвет.


Видин
От 13.00 часа в залата на Общински съвет – Видин ще се проведе публично обсъждане на проектобюджета на Община Видин за 2013 г.

Каварна
В 18.30 часа в община Каварна ще се проведе среща на ИАРА с рибари от региона.

Плевен
От 10.00 часа в салона на ОД на МВР Плевен, ще се проведе пресконференция с участието на Иво Радев - Окръжен прокурор на ОП – Плевен и Петра Майер – прокурор от Областта прокуратура – гр. Бремен , Федерална Република Германия.

Пловдив
В 10.30 часа в пресклуба на БТА в Пловдив ще бъде учредена областната структура на Национален съюз Единство.
В 16.30 часа в хотел „Тримонциум Принцес“ на ул. „Капитан Райчо” 2 ще се проведе пресконференция във връзка с тенденции на пазара на недвижими имоти и жилищно кредитиране.

Силистра
От 17.00 часа в големия салон на общината ще се публично обсъждане на бюджета на общината за 2013 г.

Сливен
От 17.00 часа в зала „Сирак Скитник” ще бъде открита юбилейната изложба по повод 90 години от рождението на Генко Генков.

Созопол
От 11.00 часа в Заседателната зала в сградата на общинския съвет в Созопол ще бъде представен пред обществеността на Созопол и Черноморец проектът за изграждане на водния цикъл.