Фън Шуй принципи за по-добро общуване

Животът

07-02-2013, 06:03

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Обувките стягат? Виж как да ги разтегнеш

Когато общуваме пълноценно с някого, ние сме свободни да бъдем каквито искаме

Улеснете общуването си с всички хора, като просто казвате каквото мислите, започвайки всеки път изреченията си с думата “Аз”.

Слушайте. Опитайте се да повторите твърденията на другите, така че те да знаят, че сте чули какво са казали.

Защитете се, избягвайки лоши взаимоотношения. Когато общуваме пълноценно с някого, ние сме свободни да бъдем каквито искаме, да изразяваме истинските си чувства и да се държим, както намерим за добре.

Нездравословни връзки са тези, при които ние се опитваме да се променим, за да удовлетворим другите, внимаваме какво казваме или какво правим, тъй като ни е страх от осъждане или обратна реакция, или откриваме, че правим неща, които подкопават нашето чувство за лична цялостност.

Използвайте хумор, за да отклоните негативната енергия. Основно фън-шуй лекарство за лоша енергия е кристал, който може да разпръсне тъмния облак на отрицателната енергия в хиляди искрящи късчета светлина. При връзките хуморът може да действа като кристала и да превърне напрежението в смях.

Изпратете образа обратно. Понякога хората не осъзнават колко отрицателна енергия могат да излъчват. Често копирането на тяхното поведение и насочването му обратно към тях е достатъчно, за да ги накара да спрат.

След години тормоз от страна на по-големия си брат, млада жена решила, че повече няма да приема обидите му за истина. Следващият път, когато той я нарекъл глупава, тя спокойно отвърнала “Туко-що ме обиди, наричайки ме глупава.”

Братът изглеждал шокиран и отговорил “Защо трябва да си толкова чувствителна? ” Тя обаче не изгубила контрол и продължила да изпраща огледалния образ.

След още няколко подобни случая братът сам се спрял докато изричал поредната обида и перафразирал изречението си по напълно различен начин. Огледалният образ проработил./synovnik.bg