Брус Уилис се оказа мъж под чехъл

"Жена ми е шефът вкъщи", каза героят от "Умирай трудно"

Мъжагата от "Умирай трудно" и "Непобедимите" всъщност оказа мил послушен съпруг. В "Армагедон" той на своя глава спасява света, но в действителност внимателно слуша какво има да каже половинката му Ема Хеминг.

"Каквото и да се предприеме вкъщи, то първо се ражда в ума на жена ми Ема - и аз винаги се съгласявам", признава Брус Уилис.

57-годишният актьор и 34-годишната британска моделка Ема Хеминг се венчаха през 2009 г., а три години по-късно им се роди дъщеря - Мейбъл Рей Уилис. Преди това Уилис бе женен в продължение на 13 г. за колежката си Деми Мур.

"Ема е едно съкровище. Тя е страхотна майка и адски много я обичам. Имала е великолепна кариера на модел, когато е била по-млада - но трябва да я видите по бански и днес! Вкъщи тя е босът. Защо ли? Ами защото е по-умната от двама ни", твърди Уилис.

"Питам Ема за всичко. Мнението й е извънредно важно за мен. Ако щете вярвайте, но това е самата истина. Никога допреди да срещна Ема, не бях се интересувал от мнението на жената до мен", самокритично отбелязва екшън ветеранът.

Когато не снима, Брус гледа да отмени половинката си в грижите за малката Мейбъл. Актьорът разказва как става рано и я храни като грижовен баща, после разглеждат заедно книжки с картинки или я извежда на разходка навън, за да може Ема да се наспи. Ех, коя ли жена не мечтае за такъв съпруг?