Без подарък за Св. Валентин? Зарязвам те!

Животът

07-02-2013, 14:10

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Кои са най-големите грешки на мъжете за празника?

Свети Валентин е тачен от почти всички дами като най-романтичния ден от годината.

За съжаление обаче представите на мъжете и на жените за романтика са съвсем различни.

Ново изследване на сайта realbuzz.com показва, че мъжете и жените се надяват на съвсем различни неща на 14 февруари. По традиция мъжете ще купят на дамите цветя, за да покажат привързаността си. 45 на сто от представителите на силния пол смятат, че това е идеалният начин да кажат "Обичам те". За съжаление само 4 на сто от жените споделят това мнение.

14 на сто от британките казват, че биха изоставили партньора си, ако получат пари като подарък за Свети Валентин. Три четвърти от жените биха предпочели нещо по-лично като саморъчно написано писмо или стихотворение. 20 на сто от мъжете обаче смятат се изпращането на романтичен есемес е по-подходящо.

Повечето мъже на Острова смятат да подарят на половинката си сексапилно бельо за Свети Валентин. Но една пета от жените никога не носят бельото, което партньорът им е подарил. Близо две трети от мъжете признават, че все още не са планирали нищо за празника, а 30 на сто от жените очакват партньорите им да планират всичко.

Но ако все пак мъжете решат да заведат половинката си на ресторант на Свети Валентин, трябва да са готови да платят цялата сметка, защото една трета от жените не очакват да плащат своят част от сметката в празничната вечер. Ако пък мъжете решат да не подаряват нищо на половинката си, защото не могат да се сетят за нещо подходящо, идеята не е никак добра. 53 на сто от дамите казват, че биха зарязали партньора си, ако не получат подарък за Свети Валентин.