Рози гигант ще радват влюбени сърца на 14 февруари

Животът

07-02-2013, 13:13

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Акрактивни послания и пролетни цветя търсят мъжете за своите любими

Аткрактивни послания и рози гиганти ще бъдат част от оригиналните подаръци на влюбените мъже в Бургас за празника, посветен на Свети Валентин. Розите, чиито пъпки са с размерите на човешка длан ще пристигнат специално от Холандия. Те обаче са вече заявени от достйни за една дама кавалери в Бургас, затова и една малка част от тях ще се предлага в цветарските магазини.

Това сподели Диана Теодосиева, собственик на бутик за цветя "Диана" в града.

По думите й, клиентите, които признават празника на влюбените в града с всяка изминала годинасе увеличават. Техните оригинални комплименти към жените не стигали само до подаряването на букети.

"Много от мъжете поръчват за своите любими повече от 101 червени рози, както и пролетни цветя, допълнени от шоколадови бонбони между тях, или венец от полски цветя. Има много оригинални обяснения в любов, които на самата дата изпращаме чрез куриер", сподели Диана Теодосиева.

Някой от клиентите дори предпочитали да останат анонимни, а други пък също анонимно поръчвали цветя за повече от две жени на 14-ти. Не липсвали и поръчки от чужбина за бургазлийки. А някой от клиентите с повече въображение изненадвали обектите си на желание с цвете в кутия, която е запълнена от хиляди миниатюрни хартийки с послания, започващи с "обичам те".