Комедията "Самоличност на аванта" по кината от днес

Бургас Лайф

08-02-2013, 05:56

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Лентата ще се завърти и в бургаската CinemaCity

Разбиващата комедия "Самоличност на аванта" ще разсмива бургазлии от днес в киносалоните. Режисьор на лентата е Сет Гордън, а главните роли са поверени

Джейсън Бейтман и Мелиса Маккарти.

Санди /Джейсън Бейтман/ е почтен счетоводител, на път да изгуби всичко, след като самоличността му е открадната от кокетна дама, решена да изхарчи спестяванията му до последния цент. Достъпът до неограничени средства дава възможност на Даяна /Мелиса Маккарти/ да живее в околностите на Маями, където кралицата на пазаруването си купува всичко, каквото й се прииска.

Има само един проблем: на документите, които използва, за да финансира тези си капризи, пише "Санди Бигълоу Патерсън" и те принадлежат на човек, който живее в другия край на страната.
Истинският Санди Бигълоу има само седмица да открие измамницата, преди светът му да се срине, и той се отправя на юг, за да се изправи срещу жената, получила пълен достъп до живота му. Докато се опитва да я накара да пропътува над три хиляди километра до Денвър чрез подкупи, умилкване и подлъгване, тази лесна мишена открива колко е трудно да си върнеш обратно името.